Fantasy Football Malaysia | Bolasepak Fantasi Malaysia (Beta)

BolaFantasi.com dalah hasil usaha beberapa peminat bolasepak tanah air untuk membolehkan peminat-peminat bolasepak Malaysia untuk bermain fantasy football dengan menggunakan pasukan-pasukan dan pemain-pemain dari Liga Super Malaysia dan Liga Premier Malaysia.

BolaFantasi.com ini masih dalam pembinaan dan masih perlu melalui beberapa (ie. banyak) test dan pembangunan sebelum menjadi stable. Tetapi jika anda tidak kisah jika ada bugs, mahu mula bermain sekarang dan membantu kami untuk membaikkan lagi sistem fantasy football ini, jangan malu-malu untuk sign-up sekarang!

Klik Di Sini Untuk Bolasepak Fantasi Malaysia! (Liga Super)

Bolasepak Fantasi Malaysia (Liga Premier) (Akan datang)


Nota:

Tahun ini saya telah mendapatkan satu pihak untuk menyediakan data kepada kami secara berbayar. Tetapi, data masih akan lambat sampai (maksimum seminggu) jadi points-points anda hanya boleh nampak selepas beberapa hari daripada tarikh perlawanan, bergantung kepada berapa cepat kami menerima data.

Sistem ini saya telah code dari scratch jadi saya boleh modify sistem ini freely. Jadi, beri saya comment, suggestions dan bugs report ke bolafantasi@bolafantasi.com dan saya akan modify web ini dengan sebaik mungkin.